#LIFE

no escape | a

3:14 μ.μ.

Μονόδρομος:

Κάποιες φορές βρισκόμαστε σε καταστάσεις οι οποίες δεν μας αρέσουν και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να γλιτώσουμε. Τις περισσότερες φορές είναι οι επιλογές μας που μας έβγαλαν σε κάποιο μονοπάτι το οποίο δεν μας ικανοποιεί. Αυτό που έκανα εγώ παλιά ήταν να απομονώνομαι, να απομακρύνω τα άτομα που αγαπάω και να λυπάμαι τον εαυτό μου. Όμως έμαθα ότι έτσι δεν αλλάζει τίποτα, παραμένει το ίδιο. Το πρόβλημα δεν φεύγει, γίνεται μεγαλύτερο. Όταν θέλεις κάτι να αλλάξει τότε πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος κάτι γι'αυτό. Μην κρύβεσαι. Άσε τα άτομα που σε αγαπάνε να σε βοηθήσουν, ζήτα βοήθεια, βρες μια λύση. Δεν είσαι ποτέ μόνος σου όσο έχεις τον εαυτό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις κάτι. Μην τα παρατάς!
Ποτέ δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος, το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να γυρίσουμε πίσω. Κοίτα πίσω, σιγουρέψου για όλα αυτά που έμαθες και μετά προχώρα μπροστά.
Είσαι ένα ποτάμι το οποίο ταξιδεύει, μπορεί κάποια στιγμή να πλημμυρίσει ή να γεμίσει λάσπη, όμως πάντα θα είναι εκεί και θα κινείται. Ο χρόνος κυλάει γι' αυτό και εσύ μη σταματάς. 
Και όταν το καινούργιο μονοπάτι παρουσιαστεί μπροστά σου, μη φοβηθείς να το ακολουθείς.
Σε εσάς που βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση να ξέρετε, είστε εκεί γιατί πρέπει κάτι να μάθετε.






                      Gotta make a move to a town that's right for me

                      Town to keep me movin', keep me groovin' with some energy
                      Well, I talk about it, talk about it

                      Talk about it, talk about it
                      Gotta move on
                      Won't you take me to Funkytown?



always have HOPE and believe in yourselfie



alea


0 σχόλια