#LIFE

Review of the Year 2016 | m

7:31 μ.μ.

Review of the Year 2016
Πριν καλωσορίσω την νέα χρονιά με καινούρια σχέδια και καινούρια όνειρα, αποφάσισα να κάνω μια ανασκόπηση στην χρονιά που πέρασε.
Αφήνοντας πίσω μου το 2016, έμαθα και συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για την ζωή. Πράγματα που είτε ήξερα και τα εφάρμοζα και άλλα που δεν τους είχα δώσει την απαραίτητη βαρύτητα και σημασία και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας:
1)πέρνα τον χρόνο σου με ότι και όποιον σε κάνει ευτυχισμένο και καλύτερο άνθρωπο. Είτε αυτό είναι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, η σχέση σου, το κατοικίδιο σου, μια τούρτα με σοκολάτα, το οτιδήποτε. Είναι πολύ σημαντικό να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι και σε νοιάζονται.
2) Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου. Κάνε κάτι για σένα. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, κοιμήσου και ξεκουράσου, χαλάρωσε βλέποντας μια ταινία η μια σειρά ή άκου την αγαπημένη σου μουσική, κάνε μια βόλτα, φτιάξε την διατροφή σου, κάνε γυμναστική, περιποιήσου τον εαυτό σου. Φρόντισε και αγάπα τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι ο καλύτερος σου φίλος είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.
3) μην υποτιμάς τον εαυτό σου και μην συμβιβάζεσαι ξεχνώντας τα «θέλω» σου και υιοθετώντας τα «θέλω» των άλλων. Πάλεψε για τις ιδέες σου και τις απόψεις σου.
4) Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές. Ανατροπές που συμβαίνουν λόγω των επιλογών σου. Εσύ επιλέγεις τι θα γίνει στην ζωή σου. Γράφεις τους διαλόγους και τα πρόσωπα στο σενάριο της ζωής σου και προχωράς. Μην προσπαθείς να σκεφτείς και να γράψεις το σενάριο ολόκληρης της ζωής σου μέχρι το τέλος μέσα σε μια στιγμή. Η ζωή δεν μπαίνει σε κουτάκια, είναι απρόβλεπτη και ανατρεπτική και σε εκπλήσσει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ!






mirsini

0 σχόλια